Sahibinden Olağan Dışı Erişim Tespit Ettik – Hatası Çözümü

 Sahibinden Olağan Dışı Erişim Tespit Ettik, kullanıcıların sahibinden.com sitesini kullanırken son zamanlarda sıkça karılaştığı sahibinden olağan dışı erişim tespit ettik hatasının nedenlerini ve çözümünü aktaracağız.

Sahibinden Olağan Dışı Erişim Tespit Ettik Ne Demek?

Sahibinden sitesinin getirmiş olduğu otomatik güvenlik sistemi ile hesabınıza giriş yapılan ip adresleri ve cihazlar otomatik olarak kayıt altına alınır. Farklı konumlardan veya cihazlardan giriş yaptığınızda sistem sizin girişinize izin vermez ve incelemeye alır.

Eğer sahibinden hesabınızın şifresi gerçekten bir başkasına geçtiyse bu durumu ciddiye almalısınız. Hesabınıza yetkisiz erişim olduğunu düşünüyorsanız, şifrenizi hemen değiştirmeniz ve sahibinden müşteri destek hattına başvurmanız önerilir.

Olağan Dışı Erişim Tespit Ettik Çözümü

Eğer şifrenizin herhangi bir şekilde bir başkasının eline geçmediğini ve olağan dışı bir durum olmadığını düşünüyorsanız aşağıdaki adamları izleyebilirsiniz:

  • Genellikle biraz zaman geçmesinin ardından Olağan Dışı Erişim Tespit Ettik hatasını görmeden başarılı bir şekilde giriş yapabilirsiniz.
  • İnternet tarayıcınızın tarama tarama verilerini silmeniz çözüm sağlayacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yengeç Burcu Kadını Neden Soğuk Davranır? Ne Yapmalıyım? 2023

Tarlusal Kullandım Adet Olmadım Neden – Rehber Konu!

Evli Bir Kadının sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsın Test – Kesin Sonuç!